×

Merken

Onszelf

OnszelfWe hebben verschillende collecties met verschillende thema's gemaakt, die onze onderscheidende, stedelijke en speelse stijl vertegenwoordigen die elk huis opfleuren. Verder werken we vaak samen met onze klanten om op maat gemaakte producten te ontwerpen.

KT - Exclusive

KT - ExclusiveKT Exclusive is een gevestigd bedrijf die zich al meer dan 15 jaar in de productie van hoge kwaliteit behang en decoratieve stoffen begeeft. Het assortiment wordt gekenmerkt door een perfecte afwerking, verfijnd dessins en een uitstekende exclusiviteit.

BN - Wallcoverings

BN - WallcoveringsBN Wallcovering werk samen met de beste designers in de wereld. o.a. met Dutch Designer Edward van Vliet. Of het nu is voor een stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit BN Wallcoverings heeft behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geven.

Behangexpresse

BehangexpresseBegonnen als grossier van een van de grootste behangfabriekten in Nederlands weten behangexpress als geen ander hoe je behang moet maken. Door zeer goed contact te hebben met de eindgebruikers en de producent weten zij de balans tussen prijs en kwaliteit zeer goed te behouden.

DID

DIDMet meer dan 70 jaar ervaring doet DID als echt family bedrijf ons telkens weer verbazen. Met 2 eigen designstudio's ontwerpen en produceren ze met vakmensen hun eigen decors. De absolute Tip van DID is de nieuwe print wash coat techniek.

Eijffinger

EijffingerMet uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen maakt Eijffinger de wereld mooier. Dat doen ze bij Eijffinger nu al meer dan 140 jaar. In al die jaren is de nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven.

Casamance

CasamanceSinds de zeroes houdt casamance zich al bezig timeless design. Met een unieke "French elegance" veroveren ze de markt en onderscheiden ze zich van de concurenten. De kleurspecialisten en stylisten perfectioneren de artistieke emoties tot in de kleinste details.

Casadeco

CasadecoDit merk van behang- en meubelstoffen staat bekend om zijn innovatieve, heldere en hoogwaardige producten. Casadeco streeft naar een moderne, levendige sfeer met een assortiment voor wanden en ramen. Casadeco is voortdurend op zoek naar innovatieve trends. Door de ontwikkeling van nieuwe producten blijft het merk ons iedere keer verrassen met prachtige nieuwe collecties, stijlen en een persoonlijke benadering van uw interieur aanbieden.

Caselio

CaselioEen helder merk met aanstekelijk optimisme dat de kern vormt van de nieuwste trends, op een slimme manier originele motieven en sprankelende kleurencombinaties combineert. Het doel van Caselio is om voortdurend toegankelijke collecties aan te bieden die zijn afgestemd op de huidige trend. Scherp geprijsde en eenvoudig aan te brengen behang die aan de wensen van het hele gezin voldoet.

Gaudi Decor

Gaudi DecorDe collecties van Gaudi Decor bestaan ​​uit sierlijsten van polyurethaan en decoratieve ornamenten. Het merk is wereldbekend en werd opgericht in 1993 en produceert sindsdien producten van hoge kwaliteit. Gaudi Decor biedt een groot assortiment met plinten, sierlijsten, plafondlijsten, hoeklijsten en vele andere decoratieve producten. Dankzij de hoge kwaliteit, slagvastheid, eenvoudige montage en een ruim assortiment is Gaudi Decor marktleider in de wereld van sierlijsten.

Orac Decor

Orac DecorDe filosofie van Orac Decor is om creativiteit te stimuleren en gebruikers te inspireren om uitzonderlijke ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid benadrukken. Orac Decor®-producten maken dit mogelijk met een eenvoudige montage, veelzijdigheid en onderhoudsgemak. Van functionele plinten tot karaktervolle kroonlijsten: Orac Decor staat voor volledige creatieve vrijheid op basis van uw eigen stijl en persoonlijkheid.